Roulette

Aanbevolen afbeelding Roulette - Roulette

Vooraleer je begint met spelen in een Live casino kun je het beste eerst even de licentie van de website checken. Zo ben je zeker dat je met een goedgekeurde en eerlijke site werkt. Zo heb je nadien geen problemen met je uitbetalingen. Dat gezegd hebbende, hier de korte introductie tot roulette.

Roulette wint steeds meer aan populariteit omwille van het niet teveel moeten nadenken en het toegankelijk is voor iedereen. Hieronder overlopen we even alle stappen van het populaire 18e -eeuwse spel.

Er bestaan twee varianten: de Europese en Amerikaanse roulette. De Europese is de meest populaire, gezien deze slechts eenmaal een 0 bevat. Dit wordt aanzien als een hogere kans om te winnen.

Strategie

Ondanks dat roulette een kansspel is, is het niet slecht op op voorhand een strategie te bedenken. Als het ware een gameplan bepalen volgens de winkansen. Wat zijn de inside en outside bets waaruit men kan kiezen?

Post afbeelding Roulette Inzet - Roulette

Inzet

Eerst en vooral moet je je inzet bepalen per ronde. Vaak heeft deze een minimum van 10 cent en kan tot in het oneindige oplopen. Als beginner start je best rond €5. Je krijgt gemiddeld 30 tot 90 seconden per beurt om een nieuwe inzet te plaatsen. Dit doe je aan de hand van je muis. Wanneer je over het speelveld gaat, kun je op alle mogelijke opties inzetten.

Het balletje rolt

Wanneer de croupier aan het rad draait en het balletje nog zijn volle snelheid heeft, kun je nog inzetten. Vanaf het moment dat deze in vaart mindert, zijn alle inzetten gestopt. Het balletje zal nu in het rad vallen en op een getal landen.

Winst

Heb je goed gegokt? Dan ontvang je als speler een uitbetaling afhankelijk van de inzet. Zo niet, ben je je inzet kwijt.