Online slots

Aanbevolen afbeelding Online slots - Online slots

Wat is het?

Het is een kansspel die combinaties van verschillende symbolen gebruikt om zo winlijnen te creëren. Er bestaan meer dan 1000 varianten hiervan. Gaande van de meer klassieke tot de meer hedendaagse onderwerpen. Vaak zijn ze ook opgedeeld in thema’s, hetzij film, avontuur, gaming…

Post afbeelding Online slots Win win win - Online slots

Win win win

Een speler wint meestal geld wanneer er minstens drie gelijke symbolen op een winlijn staan. Er zijn verschillende combinaties mogelijk afhankelijk van het gebruikte slot-spel. Je kan de specifieke spelregels steeds terug vinden bij het gebruikte slot.

Wettelijk gezien bevat elk online slot de Random Number Generator (RNG). Deze zorgt ervoor dat de symbolen willekeurig vallen en zo is deze dus niet te manipuleren. Er zijn natuurlijk steeds uitzonderingen, dus zorg ervoor dat je op een betrouwbare site speelt! Deze moeten dus steeds een casinovergunning hebben.

Jackpot

Vaak kun je extra geld verdienen door het bonusspel te activeren. Je kan dan een grotere geldprijs verdienen door bepaalde combinaties te maken.

De meeste spelen hebben een vaste geldprijs en deze zal niet fluctueren. Er bestaan ook progressieve jackpots waarbij de geldprijs groeit gedurende de dag, omdat andere spelers op dezelfde slot geld inzetten en zo de pot groter maken. Deze blijft groeien totdat de pot uiteindelijk valt.

Post afbeelding Online slots Plezier - Online slots

Plezier

Slechts enkele winnen een echt hoge prijs met jackpots. Het wordt voornamelijk gespeeld voor het plezier. Indien je dit wenst zijn er ook vele jackpots waarbij je geen geld hoeft in te zetten, maar je kan natuurlijk ook niets winnen. Het is wel een goede manier om er eerst mee gewoon te worden en te ontdekken welke je het meeste bevalt.