Inschrijven

Inschrijven op het startterreinOnline inschrijven

Klik hierboven op de button om in te schrijven op inschrijven.nl.

Vergeet bij het online inschrijven niet om loten voor de Vissenloop Loterij te bestellen! De te winnen prijzen worden de komende maanden op deze site en op social media bekend gemaakt. Trekking wordt gedaan vlak voor de Vissenloop op 19 mei 2019.

Ook kunt u hier diverse Vissenloop artikelen bestellen!

U kunt zich ook nog op zondag 19 mei 2019 inschrijven op het start/finishterrein! Dit kost €3,- extra (guppen €1,-) en kan alleen tegen contante betaling. Graag gepast; wij beschikken op het start/finishterrein niet over een pinapparaat.

LET OP! Inschrijven van bedrijventeams loopt via de leden van de sponsorcommissie en het secretariaat en niet via inschrijven.nl

Voor deelnemers die zich al hebben ingeschreven:

Zoals vermeld in de bevestigingsmail zenden wij het startbewijs niet toe. Uw startbewijs (-bewijzen) is tevens stempelkaart, deze kunt u op de dag zelf ophalen op het start/finishterrein aan de Haringkade 2 te IJmuiden. U ontvangt een envelop met daarin de stempelkaart, routebeschrijving, bestelde loten plus een bon waarmee u na de finish een heerlijk visje kunt ophalen! Tevens liggen daar uw bestelde artikelen klaar.

Lees meer over de bereikbaarheid van het start/finishterrein en starttijden.