Het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd…

Hét Wandelevenement van IJmuiden!

Het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijft u zich dan in voor onze Nieuwsbrief!

Woensdag 26 april 2017

Wat zijn we trots! Geheel terecht ontvingen 'onze' Joske Haver en Nico Stoker een lintje. Met nog zeven andere Velsenaren werden zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege de bijzondere vrijwillige maatschappelijke werkzaamheden die zij in de loop der jaren hebben verricht.

 

Nico werd op al op jonge leeftijd lid van Stormvogels. Toen hij 16 was begon hij daar als vrijwilliger en vanaf 1999 is hij voorzitter. Verschillende grote projecten passeerden de revu, zoals de nieuwbouw, de (tijdelijke) fusie met Telstar en de viering van het 90- en 100-jarig bestaan van Stormvogels. Hij zette het damesvoetbal op de kaart en werkt nauw samen met de Kuba Moskee. En natuurlijk is hij een onmisbare schakel in onze organisatie!

 

Joske collecteerde al als tiener voor KWF Kankerbestrijding en werd later voorzitter van KWF IJmuiden/Santpoort/Driehuis. En nog altijd is zij collectecoördinator. De Vissenloop IJmuiden was er niet gekomen zonder Joske. Daarnaast is ze zeer actief bij de Rooms Katholieke parochies in Velsen en zette ze rouwverwerkingsgroepen op en doet veel voor de zieke medemens.

 

Kortom, deze lintjes zijn bij de juiste personen terecht gekomen!

Het heeft

Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd…