Nieuws

Hét Wandelevenement van IJmuiden!

Het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijft u zich dan in voor onze Nieuwsbrief!

Het Laatste Nieuws

Wethouder Baerveldt verricht aftrap Vissenloop IJmuiden

In de fraaie Skybox van logistiek dienstverlener Kloosterboer in Velsen-Noord was het woensdagmiddag een gezellige drukte met genodigden, sponsoren, vrijwilligers en bestuursleden van KWF Kankerbestrijding, afdeling Velsen. Door Annette Baerveldt, wethouder van onder meer sport, recreatie en toerisme, werd daar de officiële aftrap gegeven voor de Vissenloop die op zondag, 27 mei wordt georganiseerd. Lees verder.

 

Muziek tijdens de Vissenloop 2017:

wat wordt het weer leuk!

Onze banner gaat weer op tournee! Wellicht bent u hem al tegengekomen op één van de bekende plekken in of rond IJmuiden. Voorig jaar kon u raden waar op de foto de banner op dat moment hing. Wie won er toen eigenlijk? Lees verder.

 

Banner on Tour

Onze banner gaat weer op tournee! Wellicht bent u hem al tegengekomen op één van de bekende plekken in of rond IJmuiden. Voorig jaar kon u raden waar op de foto de banner op dat moment hing. Wie won er toen eigenlijk? Lees verder.

 

'Marathon tegen kanker'

Op woensdag 17 mei zet KWF Kankerbestrijding heel Alkmaar op zijn kop met de live tv-show MARATHON TEGEN KANKER. Lees verder.

 

Het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd…

Leden van de Vissenloop-organisatie Joske Haver en Nico Stoker zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege de bijzondere vrijwillige maatschappelijke werkzaamheden die zij in de loop der jaren hebben verricht. Lees verder.

 

Primera Prince start verkoop Vissenloop Loterij loten

Waar kun je loten kopen in IJmuiden? Dat is natuurlijk bij Primera Prince aan de Planetenweg. Goedlachse Inge Prince, laat op deze foto zien waar de Vissenloop IJmuiden voor staat.. Lees verder.

 

Natuurmonumenten verwelkomt Vissenloop IJmuiden ook in 2017

De Vissenloop-wandelaars die 10km of meer wandelen zien ook dit jaar hun route weer een stuk door Nationaal Park Zuid-Kennemerland lopen. Lees verder.

 

Officiële aftrap door wethouder Baerveldt voor derde Vissenloop

11 januari 2017 - Woensdagmiddag vond in het hoofdkantoor van de KNRM aan de Haringkade in IJmuiden de officiële aftrap plaats voor het wandelevenement Vissenloop door wethouder Baerveldt. Lees verder.

 

Abelia steunt Vissenloop met Vissenloopboeket

11 januari 2017 - Evenals vorig jaar bood Harald aan om weer een Vissenloopboeket te maken voor ons. In zijn zaak Abelia aan de Kennemerlaan gaat voor elk verkocht Vissenloopboeket €2.50 naar onze actie. Lees verder.

 

Ad Ketels verzorgt Vissenlooptaart

11 januari 2017 - Voor de kick-off van woensdag 11 januari mochten we de taart, net als de vorige jaren, ophalen bij bakkerij Ad Ketels. Volgens zijn partner Dees is geld voor ons goede doel hard nodig. Lees verder.

 

Online inschrijven

1 december 2016 - U kunt vanaf nu online inschrijven! Lees verder.

 

Kick off op 11 januari 2017

7 november 2016 - We hebben wederom de wethouder van onder meer Volksgezondheid, Sport, Recreatie en Toerisme van de Gemeente Velsen, Annette Baerveldt, bereid gevonden op 11 januari de start van de organisatie bij te wonen van onze derde Vissenloop IJmuiden op 21 mei. Lees verder.