Nieuws

Hét Wandelevenement van IJmuiden!

Kirsten is getrouwd met Arjan en zij hebben samen drie kinderen: Merijn, Jente en Camiel, die het prima vinden dat hun moeder zoveel tijd geeft voor de Vissenloop, maar die het ook fijn vinden als er weer wat meer tijd voor andere zaken komt. Kirsten is docent Nederlands op middelbare scholen en als ZZP-er heeft ze veel plezier in haar werk. Het is hard werken, maar dat kan ze wel als dochter van een kruidenier. Werken in de boekwinkel van Santpoort kan ze ook nog. Lees verder.

Eén van de vele sponsoren van de Vissenloop is Zebra Uitzendbureau B.V. die speciaal voor dit evenement een fotowedstrijd had uitgeschreven.Voor de drie leukste, treffendste, meest unieke of meest creatieve foto waren door Zebra cadeaubonnen ter beschikking gesteld van 50, 30 en 20 euro. Lees verder.

'Founding mother' van het Vissenloop-evenement Joske Haver-van Rijn en de drijvende kracht achter de Vissenloop-loterij Maaike Bouwens kregen bij RTV Seaport's Theo Koster de gelegenheid te vertellen over de Vissenloop tijdens zijn radioprogramma Kult-Uur op de 107,8 FM. Lees verder.

 

Wie is toch die vrouw achter info@VissenloopIJmuiden.nl?

Yvonne Peters geboren in Haarlem en getrouwd geweest met Willem die 7 jaar geleden overleed aan de gevolgen van kanker. Yvonne en Willem hebben twee kinderen. Tom zeer actief in de hockeywereld en Sonja werkzaam als huisarts, dus oppas werk voor Yvonne die ook nog een betaalde baan heeft op Sancta Maria. Lees verder.

 

Wie is toch die vrouw achter de cijfertjes van Vissenloop IJmuiden?

We zijn op bezoek bij Stineke Alsema-Pippel. Ze is getrouwd met Piet Alsema, die zich, net als zij, inzet voor allerlei goede doelen. Ze hebben samen twee kinderen. Lees verder.

 

Een bijzondere vriendenclub

Deaf Europe Football Trip Holland. Een dove vrienden groep die sinds 2011 ieder jaar samen een weekendje er op uit gaan en daarbij ook een wedstrijd meepikken van de lokale voetbalclub. Zo hebben ze onder meer Barcelona, Madrid, Porto, Lissabon, Belgrado, Athene en Newcastle inmiddels aangedaan. Lees verder.

 

Fotowedstrijd Vissenloop 2018 door

Zebra uitzendbureau BV

Maak een leuke, treffende, unieke of creatieve foto van de Vissenloop 2018 tijdens het wandelevenement op 27 mei. Lees verder.

 

Wie is toch die man achter onze website

De Vissenloop IJmuiden komt eraan en natuurlijk willen we ook graag even aandacht besteden aan onze vrijwilligers. Kirsten Bouwens en Joske Haver zijn daarvoor te gast bij Pascal Wolterman in IJmuiden. Pascal is getrouwd met zijn Evelien, en hij is vader van Vera en Ruben. Pascal komt uit een groot IJmuidens gezin, waar hij al snel leerde dat je iets voor de maatschappij moet doen. Hij was de jongste in een lange rij kinderen, maar voor hen, en ook voor ons, is hij zeker niet de minste. Integendeel. Lees verder.

 

De Zandhaas, nieuw punt voor de wandelaars

van de 30 en 40 kilometer

Korenmolen de Zandhaas in Santpoort is een monument in bedrijf. In de molen uit 1779 wordt door middel van windkracht tussen molenstenen op authentieke wijze graan gemalen. Deze wijze van malen draagt ertoe bij dat de producten van de molen uniek en van de beste kwaliteit zijn. Lees verder

 

Full Count speelt op het finishterrein

Nog een paar weken en dan is het weer zover! We hebben de tienkoppige band Full Count bereid gevonden op het finishterrein te spelen. Full Count uit Velsen en Haarlem bestaat al tien jaar en heeft met optredens op uiteenlopende feesten en festivals in de omgeving een zekere reputatie opgebouwd. De band brengt op dynamische wijze soul, funk, rock, ska en disco. U kunt klassiekers van bijvoorbeeld Otis Redding, Madness en Chaka Kan als moderner werk van Bruno Mars, Adele en Jason Mraz verwachten. Gezellig! Maar onderweg is er natuurlijk nog meer muziek; wie allemaal? Lees het hier!

 

Wethouder Baerveldt verricht aftrap

Vissenloop IJmuiden

In de fraaie Skybox van logistiek dienstverlener Kloosterboer in Velsen-Noord was het woensdagmiddag een gezellige drukte met genodigden, sponsoren, vrijwilligers en bestuursleden van KWF Kankerbestrijding, afdeling Velsen. Door Annette Baerveldt, wethouder van onder meer sport, recreatie en toerisme, werd daar de officiële aftrap gegeven voor de Vissenloop die op zondag, 27 mei wordt georganiseerd. Lees verder.